Ingyenesen letölthető Cardeon Leltározási Segédletek


A fizikai leltárfelvételnek sokkal több buktatója van, mint gondolná. A Cardeon Magyarország Kft. az elmúlt hét évben több mint 150 leltárfelvételt végzett megbízói részére. A leltározások során mindig újabb és újabb kihívásokkal szembesültünk, a legkülönbözőbb problémákkal találkoztunk, melyekre megoldást kellett találnunk. A megszerzett tapasztalatokat lépésről-lépésre beépítettük leltározási módszertanunkba, így azok már a gyakorlatban is bizonyítottak.

Amennyiben Ön akár csak néhány száz eszközzel rendelkezik, legyenek azok tárgyi eszközök, vagy készletek, javasoljuk, hogy előkészítés nélkül ne vágjon neki a leltárfelvételnek. A leltárfelvétel buktatóinak elkerülésében segítenek Önnek az ingyenesen letölthető Cardeon Leltározási Segédletek.

Kiknek ajánljuk az ingyenesen letölthető Cardeon Leltározási Segédleteket?

Minden olyan vállalkozásnak, amelyik néhány száz felleltározandó eszközzel rendelkezik és már hosszú ideje nem készített fizikai leltárfelvételt. Így előre nem látható mennyi eltérés lesz a valóság és a nyilvántartások között, mennyi energiával fog járni azok beazonosítása. Tapasztalatunk alapján ezeknek a kisebb vállalkozásoknak ugyanúgy rengeteg egyedi leltár kiértékelési problémával megküzdenie, mintha sok ezer tételes eszközállományt érintene a leltározás. A kiértékelési problémák egy jó része elkerülhető, ha megfelelő előkészítés után kezdjük meg a leltárfelvételt. Ebben nyújtanak támogatást a Cardeon Leltározási segédletek.

Kapcsolat


Cardeon Magyarország Kft.

1033 Budapest, Szőlőkert u. 4/B.
Tel.: +36 20 966 2339
Email: leltar@cardeon.hu
www.cardeon.hu