Professzionális tárgyi eszköz és készlet leltározás


Tárgyi eszköz leltározás
A Cardeon tárgyi eszköz leltározás szolgáltatás választásával Ön biztos lehet benne, hogy a felvétel során vállalkozása minden eszközét nyilvántartásba vesszük. Tapasztalt, profi csapatunk saját fejlesztésű szoftverünkkel és intelligens adatgyűjtőkkel felszerelkezve, az Ön igényei szerinti adattartalommal készíti el az eszközleltárt.

Feltáró leltár

Előzetes adatok nélkül elkészítjük teljeskörű eszközleltárát, melyet a könyvelés immár helyszíni szemrevételezés nélkül kiegészíthet a szükséges beszerzési és amortizációs információkkal. Igény esetén segítünk vagy akár el is végezzük Ön helyett az eszközök beazonosítását a tárgyi eszköz rendszerében.

Címkézés

Az eszköz leltározás szolgáltatás magában foglalja a tárgyak címkézését is. A felhasznált vonalkódos címke teljes mértékben az Ön igényei szerinti anyagminőségben, méretben és adattartalommal készül. Ez nagyban megkönnyíti a későbbi leltár felvételt, akár már saját kollégákkal elvégeztetve is. Igény szerint a nagyobb értékű tárgyakat roncsolásmentesen nem eltávolítható (VOID) fém címkékkel látjuk el.

Fényképes katalógus

Opcionálisan az eszközleltár során minden tárgyról fénykép(ek)et készítünk, melyet saját alkalmazásunkban hozzárendelünk a leltári adatokhoz. Ez a későbbiek során megkönnyíti az adatok karbantartását és az ellenőrzést, különösen azoknál a tárgyaknál, melyekre nem célszerű címkét ragasztani.

Mintavételes ellenőrzések

Az első eszköz leltár elvégzését követően vállalunk mintavételes ellenőrzéseket illetve rendszeres leltározást, amikor a korábban felépített adatbázisra alapozva regisztráljuk az esetleges hiányokat és az új eszközöket. Az ellenőrzést és az időszakos leltárfelvételt, valamint igénye szerint a leltár kiértékelését saját fejlesztésű leltározó rendszerünkkel rendkívül gyorsan, költséghatékonyan végezzük el.
Válasszon minket, ha...
Nem szeretné munkatársai idejét eszközök leltározásával lekötni, kétes eredményt és többszöri nekifutást kockáztatva
Professzionális, fényképes, vonalkódos, „térképes” nyilvántartást szeretne
Tapasztalt, független forrásból származó, gyors, pontos és teljeskörű felmérést szeretne
Könyvvizsgálója, új könyvelője, új készletgazdája, vagy akár a cége iránt érdeklődő befektető által elfogadott és átvehető nyilvántartást szeretne
A leltár eredményét szeretné saját vállalatirányítási rend- szerébe átvezetni
Nem rendelkezik megfelelő rendszerrel és tárgyi eszköz szoftverre is szüksége van a fizikai leltár szolgáltatáson felül
most vezeti be a tárgyi eszköz rendszerét, vagy új tárgyi eszköz nyilvántartásra áll rá
cégátvétel, átadás, stb. kapcsán szüksége van a kiinduló állapotra

Készlet leltározás

Készletleltározási szolgáltatásunk keretében rendkívüli hatékonysággal és gyorsasággal nyújtunk Önnek pontos képet készletei mennyiségi állapotáról. Amennyiben a leltár kiértékelése is felmerül igényként, azt saját fejlesztésű leltározó szoftverünkkel végezzük el, szükség esetén akár polchelyenkénti kiértékeléssel. Igény esetén biztosítjuk, hogy az eredmény rögzítésre kerüljön az Ön vállalatirányítási rendszerében is. Amennyiben Ön a gyártóiparban tevékenykedik és alapvető érdeke, hogy a leltár miatti termelésleállás minimális legyen, mindenképpen keressen meg minket és kérjen ajánlatot. Egyedülálló logisztikai megoldásunkkal minimalizáljuk a leltár miatti állásidőt és lehetővé tesszük a termelés folytatását már a leltározás alatt is úgy, hogy közben a leltár megbízhatósága 100%-os marad, és közben jelentős költségeket takarítunk meg Önnek.

Vállalunk egyszeri vagy folyamatos szolgáltatást, mintavételes leltár auditálást akár készletgazdálkodási tanácsadással kiegészítve. Folyamatos szolgáltatás igénybevétele esetén átalánydíjas fizetésre is nyújtunk lehetőséget, így hósszú távra előre tervezhetővé válnak a leltározással kapcsolatos költségek.

Cardeon leltárkommandó

Ha gyanú merül fel Önben, hogy
  • aalkalmazottai megmásítják a készletgazdálkodási adatokat,
  •  
  • bleltározáskor nem valós adatokat rögzítettek,
  •  
  • ckitárolási bizonylat nélkül visznek ki anyagot a raktárból,
  •  
  • dvagy idegen árut tárolnak raktárában,
válassza ’leltárkommandó’ szolgáltatásunkat, melynek keretében a feltételek részletes egyeztetése után rendkívül rövid határidővel szállunk ki a helyszínre és végezzük el a kért rovancsolást, ellenőrzést.

Kérjen ajánlatot most!

Vonalkódos etikettnyomtatás

Bérnyomtatási szolgáltatásunk keretében rövid határidővel vállaljuk szabványos méretű tekercselt öntapadós címkék nyomtatását már akár 300 db-tól. Szakértő kollégánk az Ön igényei alapján segít kiválasztani az alapanyagot, méretet és az alkalmazandó nyomtatási technológiát. Megtervezzük a címkét, és a nyomtatást csak az Ön által jóváhagyott terv szerint kezdjük el.
Választható vonalkód rendszerek
– melyik, miért jó?
Etikett anyagválasztás
– melyik anyag hova ideális?

Kapcsolat


Cardeon Magyarország Kft.

1033 Budapest, Szőlőkert u. 4/B.
Tel.: +36 20 966 2339
Email: leltar@cardeon.hu
www.cardeon.hu