Cardeon Leltár Projekt Menedzsment


A fizikai leltárfelvételnek sokkal több buktatója van, mint gondolná. A Cardeon Magyarország Kft. az elmúlt hét évben több mint 150 leltárfelvételt végzett megbízói részére. A leltározások során mindig újabb és újabb kihívásokkal szembesültünk, a legkülönbözőbb problémákkal találkoztunk, melyekre megoldást kellett találnunk. A megszerzett tapasztalatokat lépésről-lépésre beépítettük leltározási módszertanunkba, így azok már a gyakorlatban is bizonyítottak.

Amennyiben Ön belső erőforrásokkal kíván dolgozni, miközben tízezer, esetleg több tárgyi eszközzel , vagy készlettel rendelkezik, az Ön vállalkozásának érdemes igénybe vennie a Cardeon Leltár Projekt Menedzsment szolgáltatását. Ilyen eszköz mennyiségnél a leltározás előkészítése, irányítása, a napi problémák megoldása már dedikált felelőst, projekt menedzsert követel. A Cardeon Leltár Projekt Menedzsment szolgáltatás keretében levesszük a teljes projekt menedzsment terhét vállalkozásáról. Szakértő csapatunkból több leltározási projekten megszerzett tapasztalattal rendelkező projekt menedzsert delegálunk, aki a leltár előkészítéstől, a leltárfelvételen keresztül, egészen a leltár kiértékelés átadásáig végigviszi a projekt irányítási feladatait.
Nem kell azon gondolkodnia, hogy melyik értékes emberét vegye ki a napi munkájából és bízza rá a leltározás irányítását, ez irányú tapasztalat nélkül. Projekt menedzserünk a kezdetektől nagyon szoros együttműködésben dolgozik a Megbízóval, így Ön ugyanúgy kézben tartja a leltározás teljes folyamatát, mintha kizárólag belső csapat végezné el azt. A külső projekt menedzser résztvétele különösen értékessé válik a leltározás kiértékelésekor. Jellemző, hogy a projekt ezen szakaszában már mindenki elfárad, lankad a lelkesedés, ilyenkor van különösen nagy szükség a dedikált projekt menedzserre, aki tudja, hogy csak akkor zárható le sikeresen egy leltározási munka, ha a fizikai leltárfelvétel minőségi kiértékelése is megtörténik.

Helyszíni találkozó keretében felmérjük a projekt menedzsment feladatokat és személyre szabott ajánlatot készítünk. A leltározás projekt menedzsment feladatait előzetes árajánlat alapján fix díj ellenében vállaljuk, így szolgáltatásunk költségei pontosan előrekalkulálhatóak.

Kiknek ajánljuk Cardeon Leltár Projekt Menedzsment Szolgáltatásunkat?

Minden olyan vállalkozásnak, amelyik belső erőforrásokkal kíván leltározni, miközben tízezer, esetleg több felleltározandó tárgyi eszközzel, vagy készlettel rendelkezik és a belső erőforrások túlzott igénybevétele nélkül határidőre minőségi leltárfelvételt és leltár kiértékelést kíván elvégezni. Projekt Menedzsment Szolgáltatásunk díja tapasztalatunk alapján nem haladja meg a teljes leltározási költség 20-25%-át a leltározás érdekében felhasznált összes belső erőforrások önköltségéhez viszonyítva.

Vegye fel a kapcsolatot most leltár szakértőnkkel!

Kapcsolat


Cardeon Magyarország Kft.

1033 Budapest, Szőlőkert u. 4/B.
Tel.: +36 20 966 2339
Email: leltar@cardeon.hu
www.cardeon.hu