Cardeon Leltár Előkészítő Tanácsadói Csomag


A fizikai leltárfelvételnek sokkal több buktatója van, mint gondolná. A Cardeon Magyarország Kft. az elmúlt hét évben több mint 150 leltárfelvételt végzett megbízói részére. A leltározások során mindig újabb és újabb kihívásokkal szembesültünk, a legkülönbözőbb problémákkal találkoztunk, melyekre megoldást kellett találnunk. A megszerzett tapasztalatokat lépésről-lépésre beépítettük leltározási módszertanunkba, így azok már a gyakorlatban is bizonyítottak.
Amennyiben Ön néhány ezer tárgyi eszközzel rendelkezik biztos lehet benne, hogy érdemes igénybe venni Leltár Előkészítő Tanácsadói csomagunkat.
A Cardeon Leltár Előkészítő Tanácsadó Csomagunk akár már 29.900,- forint + ÁFA összegért elérhető. (A minium ár budapesti helyszín és 2 óra helyszíni tanácsadás igénybevétele esetén érvényes).
A csomag megrendelése esetén leltár tanácsadó szakértőnk felkeresi Önt. Megismeri vállalkozása tevékenységét, a felmérendő eszközök elhelyezkedését és sajátosságait, a leltározáshoz rendelkezésre álló belső erőforrásokat illetve eszköz nyilvántartó adminisztrációs rendszerüket. A helyszíni tanácsadás keretében átbeszéli Önnel a leltár zökkenőmentes lebonyolításához szükséges előkészületeket, a leltár ütemtervét illetve a leltár kiértékelés lépéseit. A megbeszélésen tanácsadónk kitér a várható kockázatokra, javaslatot tesz ezek elkerülésére, vagy amennyiben a kockázat nem kerülhető el, annak kezelésére.

A személyes találkozót követően írásos összefoglalót küldünk, ami tartalmazza a

  • A személyes megbeszélés emlékeztetőjét
  • A személyes megbeszélésen leegyeztetett leltártervet
  • Kockázat elemzést, hozzátartozó megoldási javaslatokkal
A személyes találkozót követően, a csomag részeként átadjuk Önnek a Cardeon Leltár Módszertan szakmai anyagunkat. A Cardeon Leltár Módszertan részletesen leírja vállalkozásunk által használt leltározási módszertant, bemutatva annak előnyeit, ahol lehetséges alternatívákat is felvázol. Esetleírások segítségével mutatjuk be a leltározás buktatóit illetve azt, hogy a buktatók elkerülésével hogyan valósítható meg egy sikeres leltár az előkészületektől a minőségi kiértékelésig.

A leltározás ideje alatt, majd azt követően a kiértékelés időszakában a helyszíni találkozót bonyolító leltár szakértőnk telefonon és e-mailben továbbra is az Ön rendelkezésére áll. Bármilyen nem várt probléma esetén tapasztalatunkkal, tudásunkkal segítünk a megfelelő megoldás megtalálásában. A leltározás idejére és a kiértékelési időszakra szóló támogatás is része a Cardeon Leltár Előkészítő Tanácsadó Csomagunknak.

Vegye fel a kapcsolatot most leltár szakértőnkkel!

Kiknek ajánljuk Cardeon Leltár Előkészítő Tanácsadó Csomagunkat?

Minden olyan vállalkozásnak, amelyik már néhány ezer felleltározandó tárgyi eszközzel rendelkezik, nincsen rendszeres tapasztalata tárgyi eszköz leltározásban, ennek ellenére (pl. költség takarékossági okokból) belső erőforrásokkal tervez leltározni. Ugyanakkor el kívánja kerülni a leltározás buktatóit, zsákutcáit, már első nekifutásra megbízható leltárfelvételt és leltár kiértékelést kíván végtermékként kapni.
Tanácsadó Csomagunk ára tapasztalatunk alapján nem haladja meg a teljes leltározási költség 5-10%-át a leltározás érdekében felhasznált összes belső erőforrások önköltségéhez viszonyítva

Cardeon Leltár Előkészítő Tanácsadó Csomag díjtábla

Alapcsomag

29.900,- forint + ÁFA

2 óra helyszíni tanácsadás

Cardeon Leltár Módszertan szakmai leírás

1 óra telefonos, e-mail támogatás a leltárfelvétel és kiértékelés alatt

Helyszíni tanácsadói szolgáltatás

9.000,- forint + ÁFA
/ megkezdett óra

A Csomagba foglalt 2 óra helyszíni tanácsadáson túl megkezdett minden tanácsadói óra

Telefonos és e-mail tanácsadói szolgáltatás

1.800- forint + ÁFA
/ megkezdett 15 perc

A Csomagba foglalt 1 óra telefonos, e-mail támogatáson túl megkezdett minden tanácsadói óra.
Kiszállási díj – 100,- forint + ÁFA /kilométer – Budapest közigazgatási határától kerül felszámításra

Kapcsolat


Cardeon Magyarország Kft.

1033 Budapest, Szőlőkert u. 4/B.
Tel.: +36 20 966 2339
Email: leltar@cardeon.hu
www.cardeon.hu